• Måndag – Fredag: 10-18
  • Lördag: 10-14
  • Söndag: Stängt
  • Adress: Lindövägen 41, Norrköping
  • Telefontider: Måndag – Fredag: 8-18
 • Nyheter

  En designblogg om trender, design och annat som vi gillar. Service mot våra kunder är alltid viktigast men hinner vi så försöker vi dela med oss av det vi kan, tycker och tänker här.

  Advokatbyrån Delphi – Inredningsprojekt

  Norrköpingskontoret för advokatbyrån Delphi valde att flytta sitt kontor till det centralt belägna vackra industrilandskapet längs med Motala ström. Ny adress för kontoret är källvindsgatan 1 och utsikten över strömmen och landskapet är fantastisk. Vi på KONTOR ETT är glada över att vi fick vara med och skapa ett vackert kontor i en vacker och anrik miljö. Möblerna kommer bland annat från Vitra och danska Montana så den fantastiska utsikten passar väl ihop med fantastiskt möbeldesign. Vi hjälpte till med konferensrum och  loungemiljö och resultatet blev gott.

   

  Projektets höjdare: Att man väljer Eames EA117 som konferensstol är riktigt häftigt då den i våra ögon är oerhört vacker. Den är även sedan många år en klassiker på många advokat och arkitekt kontor runt om i hela USA och nu även hos en av Sveriges främsta advokatbyråer. Kul!

  Vilka är Advokatfirman Delphi?

  Företaget startade redan 1984 och var då den första advokatfirman i Sverige att använda sig av ett ”fantasinamn” istället för ett familjenamn. Man är en av de främsta advokatbyråerna i Sverige och sysslar främst med att hjälpa klienter med företagsförvärv och fusioner. Totalt arbetar cirka 190 medarbetare för Delphi utspritt över fem kontor belägna i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Norrköping. Det finns många specialister inom exempelvis immaterialrätt, IT och life science och firman har bland annat erkänt hög kompetens inom offentlig upphandling och miljörätt.

  Så behöver du nån gång hjälp av en advokat med en fusion eller nåt annat knepigt, vänd dig till advokatbyrån delphi är vårt råd!

   

  Tack för ett gott samarbete!