• Måndag – Fredag: 10-18
  • Lördag: 10-14
  • Söndag: Stängt
  • Adress: Lindövägen 41, Norrköping
  • Telefontider: Måndag – Fredag: 8-18
 • Nyheter

  En designblogg om trender, design och annat som vi gillar. Service mot våra kunder är alltid viktigast men hinner vi så försöker vi dela med oss av det vi kan, tycker och tänker här.

  BISLEY Multidrawers

  Det finns många kopior men bara en BISLEY. Namnet på företaget kommer efter från den lilla staden i engelska Surrey där Freddy Brown grundade företaget redan 1931. Man startade först som ett bilplåtslageri men under andra världskriget så började man istället tillverka förvaring av plåt. Det var under 50-talet som man startade med föregångaren till dagens multidrawers efter uppdrag av Brittiska Metropolitan Police. Man skapade då den första BISLEYn som var både effektiv och säker och nu säljs BISLEY´s välkända och praktiska hurtsar i hela världen. Och företaget är fortfarande ägt av familjen Brown och all tillverkning sker i England. Häftigt!

  Var passar då förvaringen? Förvaringen passar där man själv har behov för lite organisation eller stilfull ståldesign. Att ha ordning på viktiga papper och räkningar i hemmakontoret blir i vilket fall enkelt. Att ha större systemförvaring på ett stort kontor är heller inget problem. Man kan förvara mössor och vantar i hallen eller ha en förvaring där du lägger ljus och servetter. Du bestämmer själv och sätter gränserna för din innovativa eller traditionella lösning helt enkelt!

  Det finns 2 storlekar på lådor och det är A3 och A4. Sedan finns det även 20 olika färger att välja mellan och man kan få sin förvaring på sockel, ben, hjul eller helt enkelt direkt på golvet. Utöver detta finns det även 10 olika slags lådinsatser för optimal förvaring av småprylar eller vad man nu vill förvara.

  Vad är då priset? I relation till design och traditionen bakom företaget,alltså vad man får för pengarna, så är priset oerhört lågt! Från runt 1000:- för en 5 lådor hög A4 upp till cirka 3.000:- för en 15 lådors. Vi har fått in en mängd olika varianter som vi har i vår utställning så välkommen in!

  Kriget mot oordning kan börja!