• Måndag – Fredag: 10-18
  • Lördag: 10-14
  • Söndag: Stängt
  • Adress: Lindövägen 41, Norrköping
  • Telefontider: Måndag – Fredag: 8-18
 • Nyheter

  En designblogg om trender, design och annat som vi gillar. Service mot våra kunder är alltid viktigast men hinner vi så försöker vi dela med oss av det vi kan, tycker och tänker här.

  Ny leverantör Bruunmunch

  Vi vill passa på att hälsa en av våra nyare leverantörer välkomna!

  Danska bruunmunch är ett relativt nytt och mycket spännande företag. Man har fyra kollektioner av bord i sin designportfölj och kommer under nästkommande år presentera mer möbler som komplement till dessa bordskollektioner. Deras specialitet är solid trä och man har ett stort miljötänk där man endast använder sig av träslag som är godkända av FSC. FSC står för Forest stewardship council och är en organisation som arbetar för att främja ett hållbart skogsbruk och motverka skogsskövling.

  Man arbetar inte enbart i trä utan har även flera kombinationer av laminat, linoleum och keramisk sten exempelvis. På bruunmunch har man en hög designambition och man märker varje bord med unika serienummer för att både kunna spåra eventuellt stulna möbler och för att säkerställa att det är äkta vara. Man har redan nu återförsäljare i stora delar av världen och borden har fått mycket uppmärksamhet av både kunder och bransch.

  Bruunmunch är ett namn att komma ihåg och vi hoppas att det blir en framtida klassiker. I vår butik har vi just nu inne ett flertal av deras bord så kom in och se dem med egan ögon.

  Hälsningar KONTOR ETT- Designbutiken