• Måndag – Fredag: 10-18
  • Lördag: 10-14
  • Söndag: Stängt
  • Adress: Lindövägen 41, Norrköping
  • Telefontider: Måndag – Fredag: 8-18
 • Nyheter

  En designblogg om trender, design och annat som vi gillar. Service mot våra kunder är alltid viktigast men hinner vi så försöker vi dela med oss av det vi kan, tycker och tänker här.

  Eilersen

  Eilersen har för oss på Kontor ett funnits i vår butik sedan ungefär 10 år tillbaka. Det firar vi med att skriva lite om våra kära danska vänner!

  Eilersen är en dansk möbeltillverkare som främst tillverkar soffor. Man startade redan 1895 med att bygga droskor men gick snart över till att tillverka möbler. Anledningen till deras logotyp är just att grundaren Niels Eilersen gjorde en droska som sitt gesällprov. Tittar man noga i sköna hem, elle interiör, rum eller andra magasin där man annonserar så ser man att det alltid finns med en droska i någon form i annonsen. Idag är det fjärde generationen som driver företaget och varumärket Eilersen är synonymt med kvalité. Köper man en Eilersen soffa så ska man veta att den håller i många år framöver. Många av modellerna som man har i sitt sortiment ger kunden själv möjlighet att sätta sin egna prägel på soffan genom att påverka exempelvis färg, textilier,djup, höjd och bredd. Man använder sig av de bästa allra bästa materialen när man tillverkar och estetiken och designen som soffan står för har sedan länge uppmärksammats i hela världen.

  Förut har Eilersen haft lite problem med längre leveranstider men nu har man börjat med att ha många av modellerna i snabbleverans men annars brukar det ta ungefär 6-8 veckor att tillverka en soffa. Men det är det värt kan vi lova!

  Kolla mer på deras produkter här www.eilersen.eu.

  För den som gillar att bygga och klura lite med moduler och tyger osv så kan man sätta ihop sin egna soffa här

  Enjoy an Eilersen!