• Måndag – Fredag: 10-18
  • Lördag: 10-14
  • Söndag: Stängt
  • Adress: Lindövägen 41, Norrköping
  • Telefontider: Måndag – Fredag: 8-18
 • Nyheter

  En designblogg om trender, design och annat som vi gillar. Service mot våra kunder är alltid viktigast men hinner vi så försöker vi dela med oss av det vi kan, tycker och tänker här.

  Fermob – utemöbler

  Fermob gör färgglada metallmöbler som är vackra, lekfulla och praktiska. Möblerna passar lika bra inne som ute.Serien Bistro är kanske den mest kända från Fermob och den skapades redan i slutet av 1800-talet.De små hopfällbara borden och stolarna blev populära på caféer i Paris på grund av deras tidlösa charm och att man enkelt och snabbt kunde fälla ihop bord och stolar efter dagens slut. Fortfarande idag ser man Bistro stolar och bord på mängder av caféer men nu har serien spridit sig till hela världen och även hittat in till många hem.Med sina livliga och starka färger passar Fermobs möbler överallt där man vill sätta färg och karaktär på omgivningen. Fermob är ledande på franska marknaden av utemöbler och har en mängd kända designers som exempelvis, Fredéric Sofia, Pascal Mourguc och Sophie Labayle.

  Vi på kontorett tycker metallmöbler förtjänar mer utrymme i norden på grund av lite underhåll, kaxiga färger och tidlös design. Med Fermob kan man skapa otroliga trädgårdsmiljöer tillsammans med växter och natur. Kontrasterna mellan metall och natur kommer alltid vara fascinerande och utnyttjar man det rätt så får man en härlig utemiljö att trivas i!

  Kolla in deras hemsida och färger och produkter här.