• Måndag – Fredag: 10-18
  • Lördag: 10-14
  • Söndag: Stängt
  • Adress: Lindövägen 41, Norrköping
  • Telefontider: Måndag – Fredag: 8-18
 • Nyheter

  En designblogg om trender, design och annat som vi gillar. Service mot våra kunder är alltid viktigast men hinner vi så försöker vi dela med oss av det vi kan, tycker och tänker här.

  Martas café Missionskyrkan i Linköping

  Martas café i Missionskyrkan, Linköping, har fått ny skepnad med hjälp från oss på KONTOR ETT. Förut så hette caféet Magnifiket men nu har det alltså bytt namn till Martas Café. Ja, inte nog med att man har ett nytt namn, man har också fyllt sitt café med massor av kvalitetsmöbler från oss!

  Företaget som driver caféet är ett socialt företag med kristna grundvärderingar men givetvis är alla välkomna in för en fikastund eller ett samtal. Med socialt företag så menar vi att man försöker bland annat underlätta för människor att komma in på arbetsmarknaden och åter komma in i gemenskap och samhörighet. Elin Norberg som är caféansvarig har berättat att responsen från renoveringen varit väldigt bra och att gästerna verkar trivas. Är du intresserad av att själv arbeta som volontär på deras café, titta in på deras hemsida som finns länkat längre ner så finns mer information om vart du vänder dig.

  Lite kort om inredningsprojektet

  Vi var med ända från början av projektet, som startade hösten 2012, och varade fram till 21 mars. Vårt uppdrag gällde bland annat idéer och förslag om färgsättning,förändring av disken och andra ytor vid serveringsytan. Förutom detta så stod vi även för belysning, bord, stolar, soffor, gardiner, förvaring och krukor. Tillsammans med Martas cafés ansvariga projektledare Elin så bollade vi idéer fram och tillbaka, och budget upp och ner, och ibland kändes det som att målet var väldigt långt borta. Men vi höll ihop och knöt ihop säcken och resultatet blev något vi alla är stolta över!

  Mer om Martas café.

  Martas Café – ett hemtrevligt café med varm personlighet och modern känsla är deras ”slogan” och vi är beredda att hålla med. Martas café ligger i Missionskyrkan lokaler, centralt beläget i Linköping på drottninggatan 22. Martas café har öppet måndag-fredag mellan 10.00-20.00 och även lördagar mellan 10.00-16.00. Man serverar både lättare luncher och exempelvis våfflor,bakverk och smörgåsar. Det är ett lugnt ställe med mysig atmosfär och trevlig personal. Under sommarmånaderna går det även bra att sitta ute. Caféet är även handikappanpassat och barnvänligt. Gör gärna ett besök om du har vägarna förbi eller titta förbi på deras hemsida martascafe.se

  Tack för ett gott samarbete! Vi på KONTOR ETT önskar lycka till med nysatsningen och mer fikamys och värme till alla där ute!