• Måndag – Fredag: 10-18
  • Lördag: 10-14
  • Söndag: Stängt
  • Adress: Lindövägen 41, Norrköping
  • Telefontider: Måndag – Fredag: 8-18
 • Nyheter

  En designblogg om trender, design och annat som vi gillar. Service mot våra kunder är alltid viktigast men hinner vi så försöker vi dela med oss av det vi kan, tycker och tänker här.

  NEW IN – Moroso

  Vi på Kontor Ett är mycket stolta att åter presentera italienska Moroso i vår utställning igen. Moroso har sedan starten 1952 samarbetat med flera välkända designers för att ta fram unika soffor, fåtöljer och stolar av allra högsta kvalitet. I listan av designers påträffas namn som exempelvis Ron Arad, Patricia Urquiola, Tom Dixon, Antonio Citterio och Konstantin Grcic.

  Tillsammans med klädjätten Diesel har Moroso tagit fram en kollektion som enligt företagets Art Director är inspirerat av både "the underground world" och naturens visuella utstrålning. Detta för alltså samman naturens mjuka och välkomnande former med det lite mer aggressiva och gåtfulla.

  Nedan kan ni se vilka möbler från Moroso som vi har i utställningen just nu. 

  Morosos hemsida http://www.moroso.it/

  Soffan Gentry av Patricia Urquiola

  i ett quiltat tyg som gör soffan till något alldeles extra. Det är en modulsoffa som går att få i flera olika längder och varianter. Den modell vi har just nu är 240x105, kom gärna in och provsitt denna exceptionellt sköna soffa. 

  Fåtöljen Clarissa av Patricia Urquiola

  clarissa puff NEW IN  Moroso

  Fåtöljen Redondo av Patricia Urquiola

  redondo puff NEW IN  Moroso

  Sidobordet Morning Glory av Marc Thorpe

  morningglory puff NEW IN  Moroso

  Borden Ukiyo av Tomita Kazuhiko