• Måndag – Fredag: 10-18
  • Lördag: 10-14
  • Söndag: Stängt
  • Adress: Lindövägen 41, Norrköping
  • Telefontider: Måndag – Fredag: 8-18
 • Offentlig miljö

  Vi har arbetat med det mesta inom kontorsinredning. Vi erbjuder innovativa eller traditionella lösningar, alltid med en känsla för design och stil. Kundanpassat sortiment och kunden i fokus är viktiga ingredienser för lyckat samarbete.

  Offentlig miljö

  När KONTOR ETT startades i en källare 1993 bestod huvudverksamheten av försäljning av förbrukningsvaror med inriktning mot företag. Enda sedan dess har vi på KONTOR ETT fortsatt att till största del rikta oss mot företag med tiden flyttades vårt fokus från förbrukningsvaror till inredning. Skillnaden idag är alltså att vi inte längre utgår från en källare och även att vi inreder kontor och offentlig miljö med möbler från flera av designvärldens ledande leverantörer.

  Vi riktar oss mot alla företag, stora som små, och har alltid som mål att uppfylla just era drömmar och visioner kring ett nytt kontorslandskap, en spännande lobby, ett funktionellt konferensrum eller varför inte en trendig restaurang.

  Med över 20 års erfarenhet av att skapa inspirerande miljöer med flera av världens ledande varumärken när det gäller design, anser vi oss kunna erbjuda något utöver det vanliga. Nedan kan ni se ett urval av våra referensuppdrag. Tveka inte att höra av er till oss med era idéer.

  Brasseriet

  Här är vårt inredningsuppdrag åt Brasseriet i Norrköping. Brasseriet är beläget i centrala Norrköping, gå gärna dit och njut av deras härliga mat och bröd.

  Läs mer

  Knäppingsborg

  Vi fick uppdraget att placera utemöbler och utebelysning i kulturmiljön Knäppingsborg. Gammalt möter nytt i häftig miljö.

  Läs mer

  Galleria Linden, Norrköping City

  Vårt uppdrag i Galleria Linden var belysning, sittytor samt hitta papperskorgar lämpliga för galleriamiljö.

  Läs mer

  GAIA SYSTEM AB

  Vårt uppdrag åt Gaia Systems AB gick ut på att hjälpa till med arbetsytor, pausytor samt konferens. Här är resultatet.

  Läs mer

  MAGNENTUS

  Hos fastighetsbolaget Magnentus AB så fick vi uppdraget att göra en häftig éntre samt att göra ett trapphus lite roligare.

  Läs mer

  Henry Ståhl Fastigheter

  Vårt samarbete med Henry Ståhl Fastigheter AB har pågått under en längre tid och här har vi ett företag som verkligen älskar design och vackra möbler.

  Läs mer