• Måndag – Fredag: 10-18
  • Lördag: 10-14
  • Söndag: Stängt
  • Adress: Lindövägen 41, Norrköping
  • Telefontider: Måndag – Fredag: 8-18
 • Om oss

  Här hittar du våra besöksadresser, postadress, telefonnummer samt var man kan maila för att nå oss.

  Leveranser

  Vår policy vid leveranser 

  Eftersom vi bryr oss väldigt mycket om våra möbler och är noga med att de ska komma fram till er som kund i gott skick vill vi helst leverera med våra egna bilar och montörer. Därför undviker vi att skicka produkter med tredjepartslogistik och det ingår inte i våra vanliga rutiner, men vi kan absolut anordna detta i samråd med er som kund. 

  Våra rutiner för olika typer av leveranser står listade nedan, vi definierar leverans som utkörning, inbärning samt att vi självklart tar med oss allt emballage.

  Mindre beställningar: 
  Hämtas i butiken efter att vi har bekräftat att det finns på plats och redo att avhämtas. Vi hjälper er självklart att bära in det i bilen om det skulle behövas. 

  Större beställningar, område Norrköping/Linköping med omnejd: 
  När produkterna finns på vårt lager kontaktar vi er som kund och planerar in en tid för leverans så snart som möjligt. Väntetid för detta kan variera beroende på hur mycket våra montörer har att göra vid den aktuella tidpunkten samt hur flexibel situationen för mottagning ser ut. 

  Större beställningar, område Stockholm:
  Inom en vecka efter att er order finns samlad på vårt lager kommer en körning till Stockholm att anordnas i samråd med er som kund. Vi kör som sagt upp det till er, bär in det och tar med oss allt emballage för en kostnad på 600 kr. 

  Till andra områden:
  Vi försöker alltid lösa alla leveranser och beroende på hur ordern ser ut och vart det ska levereras kan lösningarna se olika ut, tveka inte att höra er vid förfrågningar!